Alla inlägg under november 2010

Av Rebecca - 10 november 2010 23:01

Sitter och slutpluggar inför kemiprovet imorgon. Fysikläxan ligger bortglömd någonstans. Får göra den i efterhand till helgen.

Idag var det riktigt najs på högskolematten. Vad är definitionen av "riktigt najs"? Att jag förstod hela genomgången. Detta har aldrig hänt tidigare. Christoffer gav mig en snäll kommentar "Tro inte att du är smart bara för det. Det var en lätt genomgång."

Jaja. Jag är nöjd i alla fall.


Den här är inte lika bra på svenska:

Chuck Norris does not hunt because the word hunting infers the probability of failure. Chuck Norris goes killing.
 
SeS
 
Av Rebecca - 9 november 2010 23:32

Har gjort läxa hela kvällen. Tittat på NCIS. Gjort mer läxa.


Chuck Norris är.


SeS

Av Rebecca - 8 november 2010 23:02

Ja, ni fattar nog. Läxor! Vissa är ingen stress på, som den ena matteläxan till imorgon. Vissa är lite mer stress på, som kemiprovet på torsdag och spanskarbetet till fredag. Vissa är kollosal-mega-panikartad stress som den andra matteläxan till imorgon och svenskateatern till på måndag. Shit! Vi ska göra en teater av en isländsk saga från medeltiden. Vi kommer dö.


Konståkningen idag gick allmänt bra och jag är jättenöjd. Jag lyckades med treavalser på båda fötterna vilket jag aldrig har klarat innan.


Chuck Norris ger giftek utslag.


SeS

Av Rebecca - 8 november 2010 00:04

Orka... Fats jag är ganska utvilad och har gjort en stor del av läxorna (inte alla). Att MFF vann ikväll gjorde inte slutet på lovet sämre heller. Heja di himmelsblå!


Jag hatar min högskolematteläxa. Kan typ hälften om ens det. Som tur var fick vi varsin matte E bok innan lovet så att vi kunde titta på de komplexa taleni den också. Förstår faktiskt lite mer nu.


Chuck Norris kan tända en eld genom att gnugga två iskuber mot varandra.


SeS

Av Rebecca - 5 november 2010 01:20

  


Har sett The last airbender på bio idag. I tanke på att jag älskar magi och sånt så tyckte jag att den var jättebra. Vissa som har sett serien säger att den inte gör avatar rättvisa, men jaghar aldrig sett serien så jag vet inte.

Bredvid oss satt två tjejer som snackade konstant genom hela filmen, trots att jag och en annan sa till. Jag hatar folk som snackar på bio. De förstör hela stämningen.


Om du har tio kronor och Chuck Norris har tio kronor har han ändå mer pengar än vad du har.


SeS

Av Rebecca - 2 november 2010 00:58

Det är både namnet på en bok i den underbara liftar-triologin och vad det här inlägget är. Jag känner för att skriva, men vet inte om vad...


Jag och Angelica var i stan idag. Hon var på synunderökning och sedan gick vi och ströade lite. Käkade lunch på Subway (smaskens) innan vi åkte hem. Konståkning på kvällen som gick bra, sedan thaimat och till sist Prince of Persia som kvällsfilm.


Chuck Norris är 25% av USAs vapenmakt, men det är för att han bara jobbar där på tisdag eftermiddag.


SeS

Av Rebecca - 1 november 2010 09:26

...på förra årets finalmatch. Höllviken gjorde ett mål i början av matchen och lyckades hålla nollan tills det var fyra minuter kvar av ordinarie speltid. Då lyckas AIK få in ett mål Matchen går till förlängning och AIK gör ett mål till.

Höllviken får nöja sig med silver för andra året i rad.


Vet ni att vinnarna inte får guld? De får "Stora silver", tvåorna får "Lilla silver" och treorna får brons. Kan någon förklara det för mig?


Uppradade för presentation innan finalmatchen.



Igårkväll kom vi hem vid ett och jag var pigg då. Varför? För att förstå det måste man gå närmare in på Christoffers teori angående hur länge man ska sova. Det är nämligen såhär: man ska sova ett jämt antal timmar, fyra, sex eller åtta. Då kommer man nämligen att vakna pigg. Sover man ett udda antal timmar kommer man att vakna trött. Denna regel har ett max och min värde. Sover du över nio timmar spelar det ingen roll. Du kommer ändå att vakna pigg. Sover du mindre än fyra timmar spelar det heller ingen roll, du kommer ändå att vakna pigg! Det är det som är det konstigaste. Mindre än fyra timmar = vakna pigg.

Jag sov tre timmar i bilen igår, alltså vaknade jag pigg. Fantastisk vetenskap, det här.


Chuck Norris kan inte få en hjärtattack. Hans hjärta är inte korkat nog att attackera honom.


SeS

Presentation


Ljuva studentliv: läkarplugg, konståkning, korridor, vikingaliv. Det hade varit tråkigt om man var normal...

Fråga mig

4 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Testar du saker du får tips om på bloggar? Recept, pyssel, böcker, frisyrer, aktiviteter osv
 Ofta! Stor anledning till att jag läser
 Ibland. Om det är något som passar mig
 Ibland. Om det är enkelt/billigt/tar kort tid
 Sällan. Bara om det tillhör mina intressen redan
 Aldrig. Tycker bara det är kul att läsa om andras försök
 Aldrig. Punkt.

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards